Samsung start uitrol Android 10 voor de Galaxy S10 in België

Samsung start uitrol Android 10 voor de Galaxy S10 in België

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung en Android 10

Samsung testte al geruime tijd One UI 2.0 via zijn bètaprogramma's voor de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e, de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus. In dit programma wordt Samsungs softwareschil, welke gebaseerd is op Android 10, getest. Deze test is inmiddels afgerond want vorige week werd Android 10 in Nederland uitgerold en nu is België aan de beurt.

De Samsung Galaxy S9 kreeg vorig jaar rond Kerstmis de update naar Android Pie. Dit jaar is Samsung dus sneller met de verspreiding van Android 10. Google krijgt ook gelijk, in oktober maakte het bedrijf bekend dat Samsung eind dit jaar de stabiele versie van Android 10 zou gaan uitrollen. Goed nieuws dus voor de Belgische S10-eigenaren!

Alles over One UI 2.0 voor de Galaxy S10

In dit artikel vind je alle verbeteringen van One UI 2.0 voor de Galaxy S10-telefoons op een rij. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste zaken die Samsung met One UI 2.0 in petto heeft voor zijn S10-gebruikers.

Foto's van de Galaxy S10 Plus met- en zonder volledig scherm

Android 10 downloaden

De update wordt aangeboden via een OTA-update en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de telefoons in de Samsung Galaxy S10-serie. De Android 10-update kan ook via de SmartSwitch-software voor pc's op de telefoon geïnstalleerd worden.

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy S10, Galaxy S10 Plus of Galaxy S10e binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'.

Heb jij hem al binnen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel en stuur je screenshots via dit e-mailadres naar de redactie van Androidworld België. Dan voegen we deze aan dit artikel toe.

Samsung Galaxy S10e voorkant

Bedankt, Henk!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk