Krijgt de Samsung Galaxy S10 een 4K-selfiecamera?

Krijgt de Samsung Galaxy S10 een 4K-selfiecamera?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S10 selfiecamera

Samsungs Vietnamese tak heeft een reeks teaserfilmpjes op zijn YouTube-kanaal geplaatst die verwijzen naar de Galaxy S10. Dat toestel wordt op 20 februari aangekondigd samen met de voordeligere Galaxy S10e, de krachtigere Galaxy S10+, een Galaxy Watch Sport-smartwatch, de nieuwe Galaxy Buds draadloze oortjes en natuurlijk kunnen we de vouwbare telefoon niet vergeten, de Galaxy F.

In de filmpjes worden verschillende features van de telefoon geteased. Zo is er als eerste de selfiecamera waarbij '4K' in te titel staat. Volgens geruchten zou de telefoon aan de voorkant een 10 megapixelcamera krijgen die in staat is om opnames in 4K te maken. Daarnaast zou de camera ook optische beeldstabilisatie krijgen. Al is Samsung vermoedelijk nog meer van plan met de selfiecamera van de S10+, want die krijgt een tweede lens. Of ook de selfiecamera van de goedkopere Galaxy S10e dezelfde selfiecamera krijgt als zijn grotere broer, is nog de vraag.

Krachtig draadloos laden

Een andere functionaliteit die in de verf wordt gezet is het snelladen van de telefoon. mogelijk staan ons betere prestaties te wachten wat de oplader betreft, maar eerder bleek ook al dat de draadloze oplader verbeterd wordt. Onlangs stelde het Chinese Meizu nog een krachtige 18 watt draadloze oplader voor, misschien kunnen we iets gelijkaardig van Samsung verwachten? Ook zou de S10 net als de Huawei Mate 20 Pro draadloos kunnen ontladen via de qi-chip op de achterkant zodat hij andere toestellen kan opladen.

Een laatste punt dat te zien is in de teasers is de vingerafdrukscanner onder het scherm van de Galaxy S10 die ook al onderwerp is geweest in geruchten over de telefoon. Daarin werd gesteld dat hij geen optische maar een ultrasone scanner krijgt onder het scherm, die een grote ruimte van het paneel zal innemen. Dat in tegenstelling tot de eerdere in-screen vingerafdrukscanners die slechts op een kleine ruimte kunnen meten.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk