Samsung Galaxy S III: Android 4.4 eind maart in de Verenigde Arabische Emiraten

Samsung Galaxy S III: Android 4.4 eind maart in de Verenigde Arabische Emiraten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S III

Met een quad-core processor onder de motorkap, een 4,8 inch-scherm en 1GB RAM en 16GB intern geheugen aan boord, is dit de beste verkochte smartphone van 2012.

Na de update naar Android 4.3 bleef het stil rondom de Samsung Galaxy S III maar niets is minder waar. Er duiken steeds meer geruchten op over KitKat op dit Samsungtoestel. In februari dit jaar verscheen er al een updatelijstje met een hele rits oudere en nieuwere toestellen en vorige week dook er een intern document op met daarin een bevestiging van een KitKat-update voor de Galaxy S III. Nu heeft het Facebook-account van Samsung Mobile Arabia op een tweet van een klant gereageerd.

Samsung Galaxy S III

Beschikbaarheid

Als Samsung Mobile Arabia de waarheid spreekt, is dit ten eerste erg goed nieuws voor eigenaren van dit 'oudere' toestel in de Verenigde Arabische Emiraten. Ten tweede, de komst van een update voor overige landen is dan nog waarschijnlijker.

Bron: SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk