Samsung Galaxy S II Plus: Android 4.2.2 nu beschikbaar

Samsung Galaxy S II Plus: Android 4.2.2 nu beschikbaar

Samsung Galaxy S II Plus

De Samsung Galaxy S II Plus, is gebaseerd op de populaire Samsung Galaxy S II. Vandaag is de Samsung Galaxy S II Plus aan de beurt om een update te ontvangen naar Android 4.2.2 melden verschillende gebruikers aan Androidworld. Hiermee draait de Samsung Galaxy S II Plus op de tweede Jelly Bean-versie, Android 4.2. Deze update heeft versienummer I9105PXXUBMI3 meegekregen.

Beschikbaarheid

Android 4.2.2 voor de Samsung Galaxy S II Plus is Over The Air (OTA) te downloaden. Dat wil zeggen dat de update via WiFi binnen te halen is, rechtstreeks op het toestel om deze vervolgens te installeren. Er gaan normaal gesproken geen gegevens verloren, echter weet gebruiker Jurian ons te melden dat hij wel degelijk data kwijt is. Zorg er dus voor dat je een goede back-up hebt. Android 4.2.2 voor de Samsung Galaxy S II Plus is ook via Samsung Kies te downloaden. Heb jij hem al binnen?

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties