Samsung Galaxy S III krijgt kleine stabiliteits-update

Samsung Galaxy S III krijgt kleine stabiliteits-update

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S III

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de Samsung Galaxy S III op de markt kwam en in december heeft dit toestel de update naar Android 4.3 ontvangen. Nadien kwamen er steeds meer geruchten dat ook Android 4.4 uitgerold zou worden voor dit toestel, dus vandaag kregen sommige gebruikers de schik van hun leven. Er is een update beschikbaar, maar deze is nog steeds gebaseerd op Android 4.3 met versienummer I9300XXUGNA5. Welke wijzigingen er exact zijn doorgevoerd is niet bekend, er worden in ieder geval stabiliteitsverbeteringen genoemd.

Beschikbaarheid

De update voor de Samsung Galaxy S III is nu beschikbaar via Kies in Nederland en België, het softwareprogramma van de fabrikant. We hebben inmiddels al een aantal meldingen ontvangen en op het forum is er een speciale topic voor deze update. Er gaan geen gegevens verloren bij de update. We hebben nog geen melding van de OTA (Over The Air)-update op het toestel zelf.

Update 29/3: Deze update is nu ook OTA (Over The Air) beschikbaar.

Interessant is dat de OTA-update de volgende melding geeft:

De software-updateservice is niet beschikbaar. Maximum aantal automatische updates is overschreden. Probeer het later of update uw apparaat met Samsung Kies.

Alle tipgevers, bedankt

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk