Samsung Galaxy Round officieel: eerste smartphone met gebogen scherm

Samsung Galaxy Round officieel: eerste smartphone met gebogen scherm

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Round

De Samsung Galaxy Round is de eerste in zijn soort, een scherm met een gebogen scherm. Er gingen al eerder geruchten over dergelijke toestellen en het lijkt erop dat Samsung het wedstrijdje 'wie is de eerste' heeft gewonnen. De Samsung Galaxy Round beschikt over een 5,7 inch 1080P gebogen scherm en een 2,3 GHz Exynos-chipset. Verder vinden we 3 GB RAM-geheugen onder de motorkap en draait de Galaxy Round op Android 4.3. Aan de achterzijde vinden we een 13 megapixelcamera, 2800 mAh-accu, het toestel is 7,9 mm dik en weegt 154 gram. Of het gebogen scherm ook echt grote voordelen met zich meebrengt zal de praktijk moeten uitwijzen. Wel geeft Samsung aan dat er aanpassingen zijn gedaan in TouchWiz om de ervaring op dit gebogen scherm te verbeteren.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Round komt voorlopig niet naar Nederland en België laat Samsung Benelux weten. Het toestel zal in Zuid-Korea te koop zijn voor ongeveer $1000.

Via: Samsung Tomorrow

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk