Samsung organiseert Galaxy Tab S-evenement op 12 juni

Samsung organiseert Galaxy Tab S-evenement op 12 juni

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Evenement

Details over het evenement zijn nog niet bekendgemaakt maar de naam 'Galaxy Premiere-event' zegt al veel. Daarnaast stuurt Samsung de uitnodiging middels een veelzeggende afbeelding, met de net zo veelzeggende slogan: Tab Into Color. Het kan dus bijna niet anders of Samsung gaat nieuwe tablets aankondigen op 12 juni. Samsung-topman J.K. Shin tipte afgelopen week al de komst van nieuwe tablets in de tweede week van juni.

Galaxy Tab S

Vermoedelijk wordt op het Galaxy Premiere-evenement de langverwachte Galaxy Tab S-lijn aangekondigd. Een kleine week geleden lekten er al foto's uit van in ieder geval twee tablets uit de Galaxy Tab S-lijn; een 8,4-inch tablet en een 10,5-inch variant, beiden met AMOLED-schermen met een resolutie van 2560x1600 pixels. AMOLED-schermen staan bekend om hun goede contrast en als er zwart moet worden weergegeven, staan de pixels echt uit, wat weer batterij bespaart. Ook zijn de kleuren bij dit type scherm verzadigd, waardoor ze van het scherm afspatten.

Op 12 juni zal Samsung in Madison Square Garden in New York vermoedelijk meer duidelijkheid scheppen over de nieuwe lijn tablets. Androidworld houdt je uiteraard op de hoogte.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk