Samsung Galaxy Note FE verkoopt beter dan verwacht

Samsung Galaxy Note FE verkoopt beter dan verwacht

Samsung Galaxy Note  FE

De Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition) is een manier om ervoor te zorgen dat de ingeleverde exemplaren van de Note 7 niet vernietigd hoeven te worden. De lancering van de Note FE heeft ervoor gezorgd dat Note-fans die hun toestel moesten inleveren, toch voor een redelijke prijs gebruik kunnen maken van een recent toestel, ook al staat de lancering van de Note 8 voor de deur.

De lancering van de FE in Zuid-Korea heeft ervoor gezorgd dat er goede verkoopaantallen worden gedraaid. Het toestel ligt pas sinds afgelopen vrijdag in de winkels, maar is inmiddels al op veel plaatsen uitverkocht. Dat wil zegen dat de voorraad FE-toestellen binnen twee dagen de winkel uit is gevlogen.

Omgerekend is de prijs van de Note FE 606 dollar en is relatief goedkoop voor een Note-toestel. Dit zal dan voor velen ook de reden zijn om het toestel aan te schaffen. Bij de FE-editie is de accucapaciteit verder verkleind, om de problemen die er voorheen waren te voorkomen. Daarnaast zijn er software-zaken toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de slimme assistent Bixby, die standaard niet aanwezig was op de originele Note 7.

Samsung Galaxy S8 geëvenaard

Over verkoopaantallen hebben we geen concrete cijfers, maar volgens ingewijden zou het toestel in betreffende markt de Galaxy S8 -verkopen evenaren. Dat wil zeggen dat er veel vraag is naar het toestel. Wellicht komt dit door de manier waarop deze gepresenteerd werd door Samsung: er komt een eenmalige voorraad en op is op.

Van de overige toestellen die niet omgedoopt worden naar FE, zullen de onderdelen gebruikt worden zoals bijvoorbeeld de camera-modules en chips. Deze worden als testmaterialen gebruikt. Op deze manier probeert Samsung de impact op het milieu te beperken.

Via KoreaTimes

Samsung Galaxy Note 7 FE
3500 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
64 GB
Samsung Exynos 8890

Meer info

Samsung Galaxy Note 7 FE
3500 mAh
5.7 inch - 2560x1440 px
64 GB
Samsung Exynos 8890

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 7

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties