Samsung Galaxy Note 7 explodeert tijdens opladen

Samsung Galaxy Note 7 explodeert tijdens opladen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Note doet boem

De Samsung Galaxy Note 7 is nog maar net op de markt, maar zijn de eerste foto's al opgedoken van een exemplaar dat er niet meer zo fraai uitziet. Deze foto's werden gepost op Baidu en laten zien dat er niet meer veel over is van de Note 7. Deze zou zijn geëxplodeerd tijdens het opladen en dit heeft de nodige schade aangericht aan deze prijzige smartphones.

Op onderstaande foto's zien we het getroffen toestel vanuit verschillende hoeken.

Opvallend is wel de lader die te zien is op één van de foto's. Het lijkt erop dat dit geen originele lader is en er gebruik wordt gemaakt van een microUSB naar USB-C-adapter. Deze adapters worden vaker gebruikt om microUSB-laders ook op nieuwe smartphones te laten passen. Dit zou wel eens een oorzaak kunnen zijn van het euvel.

[readmore article="186267"]

Bij praktisch elke smartphone zien we deze foto's wel voorbij komen en dit blijft vaak bij een eenmalig voorval, gelukkig. Wij hebben nog geen extreme hitte of andere verontrustende zaken kunnen vinden aan ons reviewmodel. Wil je weten hoe deze phablet bevalt, check dan onze review van de Galaxy Note 7.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk