Gerucht: Samsung Galaxy Note 9's S Pen kan muziek afspelen via Bluetooth

Gerucht: Samsung Galaxy Note 9's S Pen kan muziek afspelen via Bluetooth

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

S Pen

Volgens een doorgaans goed ingelichte bron zal de S Pen die verborgen zit in de Samsung Galaxy Note 9 voorzien worden van een Bluetooth-verbinding. Dit meldt Ice Universe via Twitter. Klaarblijkelijk gaat Samsung de S Pen, de kenmerkende accessoire van de Note-serie, een grote update geven.

Als we kijken naar de bekendmaking van de datum van lancering, zou de grote update wel eens heel goed kunnen kloppen. De begeleidende afbeelding zoomt namelijk in op de S Pen. Er dook ook een video op met de mogelijkheden van de nieuwe S Pen maar deze is door de gebruiker verwijderd. In de video was een goudkleurige pen te zien wat de S Pen zou moeten zijn. Tevens werd er de onmiskenbare knop aan de zijkant getoond en gingen er geruchten dat de pen via Bluetooth verbonden gaat worden met de Samsung Galaxy Note 9.

Datum lancering Samsung Galaxy Note 9

Officiële Unpacked-uitnodiging voor de Note 9

Deze geruchten worden nu weer iets aannemelijker door de berichten die Ice Universe naar buiten brengt. Volgens de bron gaat de S Pen een portable Bluetooth-controller worden waarmee de zelfontspanner van de camera maar ook muziek kan worden bediend. Er wordt zelfs gesproken over de pen die fungeert als Bluetooth-speaker maar dan zou er een accu in moeten worden verwerkt en dat zou een uitdaging zijn.

Hoe dan ook, een Bluetooth-verbinding heeft een certificering nodig van een instantie als Tenaa dus het is nog even afwachten of hij of bij een andere instantie op de website verschijnt. Wachten totdat het 9 augustus wordt is ook een optie want dan zal de opvolger van de Note 8 aangekondigd worden in New York. Hou vol!

Via: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk