Samsung Galaxy Note 9 krijgt One UI 2.1-update in juni

Samsung Galaxy Note 9 krijgt One UI 2.1-update in juni

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung One UI 2.1

De Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus, de Samsung Galaxy S20 Ultra en de Samsung Galaxy Z Flip kwamen op de markt met de nieuwste Samsung-software, One UI 2.1. In deze softwareschil zitten veel nieuwe functies voor onder andere de camera zoals Enkele opname (Single Take), de verbeterde Nachtstand, de Pro-modus (voor foto en video). Samsung brengt One UI 2.1 dit jaar ook naar andere Galaxy-telefoons.

Zo kregen de Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10 Plus One UI 2.1 eind maart binnen en op de Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus kwam begin april via een Over The Air (OTA)-update de update binnen. De Galaxy S10 Lite werd vorige week aan dit rijtje toegevoegd.

> Wanneer krijgt mijn Samsung de One UI 2.1-update?

Samsung Galaxy S10 en Note 10+ met One UI 2.1

One UI 2.1 voor de Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy Note 9 uit 2018 zouden volgens geruchten verstoken blijven van deze nieuwe functies in One UI 2.1 maar dit wordt nu via een moderator van de Samsung Members-community tegengesproken, althans voor de Note 9. Dat ontdekte Sammobile. Deze moderator zegt dat de uitrol van de One UI 2.1-update voor de Note 9 gepland staat voor juni. Waarschijnlijk zal de uitrol dan eerst in Zuid-Korea van start gaan, om de update later in andere regio's beschikbaar te maken.

Samsung zou voor deze uitrol al de firmware N960FXXU5ETD5 en N960NKSU3ETD1 in Europa en Zuid-Korea testen. Hierbij zou het bedrijf kijken naar welke nieuwe functies geschikt zijn om op de Note 9 te gebruiken. Qua processor zou het geen problemen moeten opleveren. De Note 10 Lite draait namelijk op de Exynos 9810, dezelfde processor als die van de Samsung Galaxy S9 en de Note 9.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk