‘Samsung Galaxy Note 9 ontvangt binnenkort One UI 2.0-bèta’

‘Samsung Galaxy Note 9 ontvangt binnenkort One UI 2.0-bèta’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 9

Terwijl gebruikers van de Samsung Galaxy S10- en Note 10-reeks alvast aan de slag kunnen met een update met ‘One UI 2.0’, zitten gebruikers van oudere telefoons voorlopig nog vast aan Android 10. Of klopt dat verhaal toch niet helemaal? Bronnen wijzen nu immers op de nieuwe firmware-versies voor de Samsung Galaxy Note 9, waaruit blijkt dat Samsung het toestel klaarmaakt om aan de bèta-fase toegevoegd te worden: deze wijziging volgt op geruchten dat Samsung de firmware testte voor de Galaxy S9 en Galaxy Note 9. Een bèta, zou daarmee op korte termijn mogelijk zijn.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung zou de Galaxy Note 9 willen voorzien van een One UI 2.0-bèta

SamMobile wist de software te achterhalen. Als Samsung inderdaad van plan is om de Galaxy Note 9 te voorzien van een Android 10 en One UI 2.0-bèta, dan is de kans groot dat Samsung de update uitrolt met als versie-/firmwarenummer: N960FXXU4ZSK2. Voor Samsung zou het overigens geen vreemde zet zijn, om One UI 2.0 uit te rollen naar de Samsung Galaxy Note 9. In 2018 bracht Samsung tevens een One UI-bèta uit voor de Samsung Galaxy Note 8. Mocht Samsung een bèta uitrollen naar de Note 9 dan is de kans groot dat het nog even zal duren – de uitrol van One UI voor de Note 10 is immers nog onvolledig.

Uitrol One UI 2.0

Wanneer Samsung de update precies uit zal rollen, is nog onbekend. Enerzijds is de uitrol voor de Note 10-reeks nog niet volledig: de update is momenteel alleen in Duitsland beschikbaar. Anderzijds staat de firmware voor de Samsung Galaxy Note 9 wel klaar; het zou de update dus op korte termijn aan kunnen kondigen. De uitrol zou tegelijkertijd wel langer op zich laten wachten. Mogelijk heeft Samsung ook nog ruimte voor een bèta van de Galaxy S9-serie; daar nog geen geruchten over verschenen. In Nederland, moeten we helaas te allen tijde wachten, tot de ‘stabiele’ updates uitrollen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk