'Samsung Galaxy Note 9 in drie verschillende kleuren te zien'

'Samsung Galaxy Note 9 in drie verschillende kleuren te zien'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Kleuren Samsung Galaxy Note 9

De kleuren Midnight Black, Coral Blue en Teddy Brown (zwart, blauw en bruin) worden nogmaals bevestigd in een mooie promo-afbeelding van de nog niet aangekondigde Galaxy Note 9. Evan Blass krijgt wederom de eer. Deze afbeelding is hieronder te zien. De kans is dus vrij groot dat dit de kleuren gaan worden waaruit men kan kiezen. De kleur Lilac Purple zoals te zien in deze afbeelding wordt daar misschien ook nog aan toegevoegd.

Afbeelding van vermoedelijke Samsung Galaxy Note 9

Gisteren dook er ook een afbeelding op van de Note 9 in deze drie kleuren maar dan in combinatie met een aantal accessoires, de Samsung DeX Dock, de Samsung Gear S3 Frontier en de Gear Icon X (2018)-oordoppen. Wellicht worden deze accessoires bij de pre-order weggegeven. Daarnaast wordt er gerept over een uitvoering met 128GB intern geheugen en een uitvoering met 512GB intern geheugen die respectievelijk 1050 euro en 1250 euro zouden moeten gaan kosten. Dit zou dan niet overeenkomen met dit gerucht. De Note 9 krijgt volgens geruchten verder een S Pen met Bluetooth-mogelijkheden en een accu van 4.000mAh. De vingerafdrukscanner is onder de cameramodule geplaatst in plaats van ernaast, zoals bij de Note 8 het geval was.

De Note 9 zou overigens wel eens het laatste vlaggenschip in de Note-serie kunnen zijn. Samsung zou voornemens zijn de Note- en Galaxy S-lijn samen te voegen.

Lancering Galaxy Note 9

Samsung heeft al officieel aangekondigd dat de Note 9 op 9 augustus zal worden aangekondigd. Dit zal gebeuren tijdens een Galaxy Unpacked evenement in New York. De Note 9 zal de periode daarna beschikbaar worden gemaakt over de wereld.

Via: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk