Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 9.0 Pie in Nederland

Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 9.0 Pie in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 9 Android Pie 

Na de Duitse variant van de Samsung Galaxy Note 9 zijn nu ook de Nederlandse en Belgische gebruikers aan de beurt voor een update naar Android 9.0 Pie. De Galaxy S9 en Galaxy S9+ gingen de Note 9 op kerstavond al voor. Na de uitvoerige testperiode via het bètaprogramma rolt Samsung nu dus de stabiele versie van Android 9.0 Pie uit naar zijn vlaggenschip. Als kers op de pie ontvangen Note 9-eigenaren ook nog de beveiligingsupdate van januari binnen.

De mensen die de bètaversie van deze software draaien, kunnen een kleine download verwachten. De Note 9-telefoons die nog op de Android Oreo-software draaien, kunnen rekenen op een downloadpakket van 1590 MB. De firmware-versies is N960FXXU2CRLT en je kunt op beschikbaarheid controleren door in de instellingen op 'Software-update' te klikken.

Heb jij de update op je Nederlandse of Belgische Note 9 binnengekregen? Laat het ons dan weten in de reacties.

Samsung Galaxy Note 9 Android Pie

One UI

Terwijl je de update binnenhaalt, kun je de nieuwe functies van Android Pie in combinatie met One UI alvast bekijken in onderstaande video.

Daarnaast hebben we ook alvast dit album gemaakt waarin je alle screenshots terugvindt van de update voor de Galaxy S9(+). Je ziet onder meer de donkere modus, camera, applade, navigatie en nog veel meer.

Het nieuwe donkere thema en de gesture-navigatie van One UI

Bedankt voor de tip, Mike!

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk