Vodafone-branded Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 10

Vodafone-branded Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 10

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung en Android 10

Samsung test al geruime tijd zijn softwareschil One UI 2.0, dat gebaseerd is op Android 10, op verschillende Galaxy-telefoons via zijn bètaprogramma's. De Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e hebben vorig jaar in Nederland en België de update naar Android 10 al ontvangen en de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus kregen de update even later ook binnen.

Volgens Samsungs updateplanning is de volgende lichting Samsung-telefoons in Nederland aan de beurt om van de nieuwste Androidversie te worden voorzien. Begin deze maand startte Samsung de uitrol van Android 10 voor de eigenaren van de Samsung Galaxy Note 9, de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus en nu zijn de branded-Note 9-telefoons van Vodafone aan de beurt. Degenen die een Note 9 via Vodafone gekocht hebben, kunnen via de SmartSwitch-software de update binnenhalen.De OTA-update komt momenteel ook op het apparaat binnen.

Nederlandse updateplanning Samsung

Benieuwd naar One UI 2.0 ? Je kan hier alvast alle verbeteringen bekijken en in dit artikel gaan we al wat dieper in op de belangrijkste zaken die Samsung in petto heeft voor zijn Note 10-gebruikers.

Controleren op updates

Wil je alvast kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 9 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Software-update'--> 'Updates downloaden en installeren'. Heb jij hem al binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 kopen

De Samsung Galaxy Note 9 kun je momenteel vanaf 672 euro aanschaffen. Hieronder vind je nog meer prijzen in combinatie met een abonnement.

[tds=6329]

Bedankt voor de tip, Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk