Samsung start uitrol Android 10 voor Galaxy Note 9

Samsung start uitrol Android 10 voor Galaxy Note 9

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung en Android 10

Samsung is al een tijdje zijn schil One UI 2.0, dat gebaseerd is op Android 10, via een bètaprogramma's aan het testen op diverse vlaggenschepen. De Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e hebben in december in Nederland en België de update naar Android 10 ontvangen. De Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus kregen de update even later ook binnen.

Volgens deze Nederlandse updateplanning is de volgende lichting Samsung-telefoons aan de beurt om van de nieuwste Androidversie te worden voorzien. De eigenaren van de Samsung Galaxy Note 9, de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus kunnen volgens het schema in januari een update naar One UI 2.0 met Android 10 verwachten en daar houdt Samsung zich aan. Voor Duitse Note 9-eigenaren staat nu namelijk firmware N960FXXU4DSLB klaar om gedownload te worden. Hiermee is Duitsland het eerste land dat de stabiele versie van Android 10 krijgt.

Screenshots via Remco

[tds=6329]

One UI 2.0 met Android 10

Benieuwd naar One UI 2.0 ? Je kan hier alvast alle verbeteringen bekijken en in dit artikel gaan we al wat dieper in op de belangrijkste zaken die Samsung in petto heeft voor zijn Note 10-gebruikers.

Controleren op updates

Het zal nog even duren voordat de update in Nederland en België arriveert. Wil je nu alvast kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 9 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Heb jij hem al binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 9

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk