Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 10 in Nederland [OTA-update is er ook]

Samsung Galaxy Note 9 ontvangt Android 10 in Nederland [OTA-update is er ook]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung en Android 10

Samsung is momenteel bezig om zijn Nederlandse updateplanning voor wat betreft One UI 2.0, dat gebaseerd is op Android 10. Op deze planning staan de Galaxy-telefoons die in aanmerking komen voor deze update. De Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e hebben in december in Nederland en België de update naar Android 10 ontvangen. De Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus kregen de update even later ook binnen.

Begin deze maand was de Samsung Galaxy Note 9 in Duitsland aan de beurt en gisteren volgde de Vodafone branded Note 9. Vandaag is dan de unbranded Galaxy Note 9 aan de beurt. De Android 10-update is nu beschikbaar via Samsungs SmartSwitch-software, maar je kan ook nog even wachten totdat de OTA-update in de notificatiebalk verschijnt.

Samsung Galaxy Note 9 met Android 10

Bedankt Frank!

One UI 2.0

Telefoons worden bijgewerkt naar de nieuwe One UI 2.0-interface, en in dit artikel tonen we het complete overzicht van de nieuwe functies die Samsung heeft voorbereid. Hier gaan we ook al wat uitgebreider in op de belangrijkste verbeteringen.

Samsung One UI 2.0

Voorbeelden van nieuwe functies in One UI 2.0

Controleren op updates

Wil je nu alvast kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 9 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Heb jij hem al binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 9

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk