Bètatesters Samsung Galaxy Note 9 ontvangen stabiele Android 10-update

Bètatesters Samsung Galaxy Note 9 ontvangen stabiele Android 10-update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung en Android 10

Samsung werkt al een tijd met bètaprogramma's voor zijn vlaggenschepen. In dit programma wordt Samsungs schil One UI 2.0, dat gebaseerd is op Android 10, getest. Inmiddels is het testen voor de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus, de Galaxy S10e afgerond. Deze telefoons kregen begin december in Nederland en België een update naar Android 10. De Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus volgden medio december.

Nu is het dan tijd om oudere vlaggenschepen van de nieuwste Androidversie te voorzien. Zoals je in deze Nederlandse updateplanning kunt zien, kunnen de eigenaren van de Samsung Galaxy Note 9, de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus in januari een update naar One UI 2.0 met Android 10 verwachten.

Samsung Galaxy Note 9

Bètatesters ontvangen stabiele Android 10

Zoals gewoonlijk ontvangen eerst de bètatesters de stabiele versie van One UI 2.0 met Android 10. De stabiele versie is de uiteindelijke versie die ook naar 'gewone' gebruikers komt. Daarna volgen dus alle andere Note 9-eigenaren. De Note 10-bètatesters kregen op 13 december de stabiele versie van Android 10 en op 19 december rolde deze update uit in Nederland. Het kan dus erg snel gaan en het ziet ernaar uit dat de bovenstaande planning wordt gehaald.

Benieuwd naar One UI 2.0 ? Je kan hier alvast alle verbeteringen bekijken en in dit artikel gaan we al wat dieper in op de belangrijkste zaken die Samsung in petto heeft voor zijn Note 10-gebruikers.

Nederlandse updateplanning Samsung

Nederlandse updateplanning

Controleren op updates

Wil je nu alvast kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 9 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Heb jij hem al binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 9 - Android 10

Afbeelding via Sammobile

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk