Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus aangekondigd

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus aangekondigd

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Unpacked

Op 9 augustus zal er in New York weer een Unpacked-event gehouden worden. Op dergelijke evenementen kondigt Samsung altijd een nieuw vlaggenschip aan en deze keer is dat niet anders. In New York zal de Samsung Galaxy Note 9 getoond worden aan het publiek en de media. De lancering van zijn voorganger was vlak voor de IFA, deze lancering is een paar weken eerder op 9 augustus.

In de bovenstaande uitnodiging die op YouTube is geplaatst zien we wat wel eens de nieuwe S-pen zou kunnen zijn. De pen is goudkleurig en we zien de onmiskenbare knop aan de zijkant van de pen. Er gaan geruchten dat de pen via Bluetooth verbonden gaat worden met de Samsung Galaxy Note 9. Het laden van de pen zou gebeuren wanneer hij in de houder van het apparaat zit.

Verder zullen we waarschijnlijk weer een 6,3 inch beeldscherm krijgen met een Super AMOLED-panel. Aan de binnenzijde zal een Qualcomm Snapdragon 845-chipset snorren met 6 of 8GB aan werkgeheugen. Sommige geruchten zeggen dat de Note 9 zal beschikken over een vingerafdruksensor onder het scherm. Andere geruchten vertellen ons weer dat deze gewoon aan de achterkant zit. Aan de achterzijde zit ook een dubbele 12 megapixelcamera waarvan er één over 2 x optische zoom zal beschikken.

Beschikbaarheid

Er is verder geen informatie over prijs en levertijd. Wellicht dat we de komende 5 weken nog wat nieuws zien bovendrijven.

Bron: SlashGear

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk