Dit is de Samsung Galaxy Note 8 in het zwart en goud

Dit is de Samsung Galaxy Note 8 in het zwart en goud

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 8 in verschillende kleuren

Onze collega-redacteur Evan Blass heeft zijn handen weer weten te leggen op afbeeldingen van de nog aan te kondigen Samsung Galaxy Note 8. Dit keer zien we hem in de kleuren zwart (Midnight Black) en goud. De kleur van de S Pen op de afbeelding correspondeert met de kleur van het toestel.

Daarnaast is ook duidelijk de horizontale opstelling van de dual-camera op de achterzijde te zien. Deze camera's zijn volgens geruchten voorzien van 'Smart Zoom', ofwel 3x optische zoom en 'Super Night Shot', waarmee betere foto's in het donker kunnen worden gemaakt. Daarnaast zouden ze ook diepte kunnen vastleggen, waardoor je achteraf het focuspunt kunt verleggen.

Nog meer mogelijke specs

De Note 8 zou verder een AMOLED Infinity Display ter grootte van 6.3 inch met een beeldverhouding van 18.5:9 krijgen. Dit scherm zou een resolutie van 2960 bij 1440 pixels hebben. Ook verwacht men een Exynos 8895-processor en 3300mAh-accu in het toestel aan te treffen. Daarnaast hopen we straks te kunnen kiezen uit een variant met 6GB/64GB en 6GB/128GB aan geheugen. Dit alles zou moeten uitkomen op een prijs van 999 euro, 100 euro duurder dan de Galaxy S8+.

De Galaxy Note 8 wordt op 23 augustus tijdens in New York officieel aangekondigd. De pre-orders van de Note 8 zullen waarschijnlijk op 25 augustus beginnen. Wat vind jij van de Note 8 tot nu toe?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk