Samsung Galaxy Note 8 ontvangt beveiligingsupdate van juni [update]

Samsung Galaxy Note 8 ontvangt beveiligingsupdate van juni [update]

Beveiligingsupdate juni

Google heeft op 4 juni een nieuwe beveiligingsupdate uitgerold naar hun Nexus- en Pixel-toestellen. In deze update zijn weer verschillende lekken in Android aangepakt, die mogelijk een gevaar vormen voor Android. In het Security Bulletin van deze maand is te zien dat er 58 kwetsbaarheden die Google heeft verholpen. Daarvan heeft het bedrijf 23 aangemerkt als 'kritisch'. De overige kwetsbaarheden zitten in de categorie een hoge tot gemiddelde prioriteit.

Verschillende Androidfabrikanten krijgen deze gegevens van Google om ze vervolgens uit te brengen voor hun eigen smartphones. Samsung heeft dit ook gedaan en brengt hun versie van deze beveiligingsupdate van juni nu uit voor de Samsung Galaxy Note 8. Het gaat om firmwareversie N950FXXS3CRF1 en deze is beschikbaar via Smart Switch.

Samsung Galaxy Note 8 - beveiligingsupdate van juni

Google werkt overigens continu aan beveiliging. De maandelijkse veiligheidsupdate is er daar een van. Ze gaan waarschijnlijk de vermelding van de twee beveiligingsupdates in de instellingen los van elkaar trekken. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker sneller en beter geïnformeerd wordt over de toestand van hun toestel. Meer daarover lees je in dit artikel.

Downloaden

De beveiligingsupdate van juni is via Smart Switch beschikbaar voor de Note 8 maar nog niet voor iedereen. Dit zal geleidelijk aangeboden worden. We verwachten dat de OTA-update niet lang op zich zal laten wachten.

*Update 21-06: De beveiligingsupdate van juni komt nu ook als OTA-update binnen op de Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 beveiligingsupdate juni

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een adviesprijs van 999 euro maar is al te koop voor 651 euro. Aanschaffen kan via verschillende retailers zoals Mobiel.nl, Coolblue, MediaMarkt en Belsimpel, maar ook in de officiële Samsung-shop. Hieronder vind je nog meer prijzen maar dan in combinatie met een abonnement.

[tds=5388]

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties