Android 9.0 Pie-update voor Samsung Galaxy Note 8 van start [Vodafone]

Android 9.0 Pie-update voor Samsung Galaxy Note 8 van start [Vodafone]

*Update 28-02: Android 9.0 Pie komt nu ook via een OTA-update binnen op unbranded Note 8-telefoons!

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie

Android 9.0 Pie met de nieuwe One UI-interface rolde half februari al binnen op de Note 8 in Bulgarije en Slowakije en nu is de Vodafone-branded Samsung Galaxy Note 8 in Nederland aan de beurt. Dat betekent dat het vlaggenschip uit 2017 beschikt over de nieuwste Android-versie en tevens de nieuwe software van Samsung genaamd One UI. Samsung heeft deze nieuwe software in zijn bètaprogramma de afgelopen maanden uitvoerig getest om eventuele foutjes eruit te kunnen halen. Nu is de software dus helemaal klaar en kan deze op de Galaxy Note 8-telefoons die via Vodafone zijn aangeschaft geïnstalleerd worden.

Android Pie downloaden

De update wordt nog niet aangeboden via een OTA-update en kan dus niet direct gedownload en geïnstalleerd worden op de Galaxy Note 8. De Pie-update is voor nu alleen beschikbaar via de SmartSwitch-software voor pc's. Hier kun je de update downloaden en installeren.

Wil je liever wachten op de OTA-update? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'.

Heb jij hem al binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie

Screenshot via Karel!

One UI

De nieuwe One UI-interface van Samsung heeft een nieuw aantrekkelijker uiterlijk en moet voor meer duidelijkheid zorgen. Daarnaast zorgt One UI ervoor dat de smartphone makkelijker te gebruiken is, ook in één hand. Je kan de nieuwe functies van One UI alvast bekijken in onderstaande video. Daarnaast hebben we ook alvast dit album gemaakt waarin je alle screenshots terugvindt van de update. Je ziet onder meer de donkere modus, camera, applade, navigatie en nog veel meer.

Galaxy Note 8 kopen

De Samsung Galaxy Note 8 kun je momenteel vanaf 669 euro aanschaffen. Hieronder vind je nog meer prijzen in combinatie met een abonnement.

[tds=5388]

Bedankt Henk!

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties