Samsung Galaxy Note 4 verschijnt op website Indonesische retailer

Samsung Galaxy Note 4 verschijnt op website Indonesische retailer

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 4

De Galaxy Note 4 wordt het vierde familielid in de Note-serie en vele geruchten, specslijsten en zelfs foto's van dit toestel zijn inmiddels al verschenen. Nu is dit toestel ook genoemd op de website van een Indonesische webshop, met daarbij een volledige specificatielijst. Veel van de specificaties hebben we al eerder in de geruchtenstroom voorbij zien komen en als deze kloppen beschikt het toestel over een 5,7 inch scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Het toestel zal uitkomen in twee varianten, waarvan er één wordt uitgerust met een Exynos 5433-chipset en de ander met de Snapdragon 805-soc van Qualcomm.

De camera op de achterkant wordt een 16 megapixel-exemplaar die kan filmen in een 4K-resolutie van 3840x2160 pixels, maar de resolutie van de frontcam wordt niet genoemd. Er is volgens deze website 4GB werkgeheugen in het toestel aanwezig, wat strookt met eerdere berichten dat Samsung bezig is met de ontwikkeling hiervan, maar wel de eerste Samsungsmartphone zou zijn, met zoveel RAM.

Het toestel beschikt over 16GB, 32GB of 64GB intern geheugen aldus de website. Ook zijn WiFi-ac, Bluetooth 4.0, LTE, MHL 2.0 en een microUSB 3.0-verbinding aanwezig. Unieke features waarover gesproken wordt zoals de aanwezigheid van een UV-sensor worden niet genoemd en het is ook wel wat opmerkelijk te noemen dat het toestel zou draaien op Android 4.4.3 en niet op 4.4.4, de laatste variant van het Android-besturingssysteem. Of dit lijstje de daadwerkelijke specificaties van het toestel zijn of niet, dat weet alleen Samsung.

De genoemde prijs is omgerekend € 600, maar dat het toestel bij ons meer gaat kosten, is wel duidelijk.

Samsung Galaxy Note 4 verschijnt bij Indonesische retailer

Beschikbaarheid

Waarschijnlijk zal Samsung de Galaxy Note 4 op 3 september presenteren op het Unpacked-evenement van 2014, voorafgaand aan de IFA. Ook wordt er gesproken over de aankondiging van de eerste virtual reality-bril van het bedrijf, die waarschijnlijk Gear VR gaat heten. In China is een flinke marketingcampagne aan de gang rondom de Note 4 en op één van de teaser-pagina's is ook een andere datum te zien, namelijk 22 augustus.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk