Samsung Galaxy Note 3: Android 4.4 nu beschikbaar in Nederland en België

Samsung Galaxy Note 3: Android 4.4 nu beschikbaar in Nederland en België

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 3

De update voor deze phablet met een scherm van 5,7 inch rolt op dit moment binnen in Nederland en België en brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Zo hebben de icoontjes in de statusbar een andere kleur gekregen (lichter) zou de snelheid flink verbeterd moeten zijn op het toestel. De Samsung Galaxy Note 3 is het eerste toestel dat de Android 4.4-update binnenkrijgt in Nederland en België van de Samsung Galaxy-lijn. Er waren gisteren wel berichten dat niet-officiële accessoires niet meer goed zouden werken na de Android 4.4-update van de Note 3, echter is dit niet bevestigd door Samsung.

Beschikbaarheid

Android 4.4 voor de Samsung Galaxy Note 3 rolt nu binnen op Nederland en Belgische toestellen. Deze kan via WiFi rechtstreeks op het toestel gedownload worden en er gaan geen gegevens verloren. Heb jij de update inmiddels al binnen? Wat zijn de eerste ervaringen? Op het Androidworld Forum kun je ook eventuele problemen met de nieuwe update bespreken in dit topic.

Tipgevers, bedankt! (screenshot: Pieter via Henk)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk