'Samsung Galaxy Note 20 Ultra: eerste echte foto's gelekt'

'Samsung Galaxy Note 20 Ultra: eerste echte foto's gelekt'

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra, de krachtigere variant van de aankomende Note 20, is in aantocht. Op 5 augustus zou Samsung de telefoon aan de wereld tonen, en nu die datum dichterbij komt krijgen we steeds meer informatie over het vlaggenschip. Eerder zagen we al promotiemateriaal van een Mystic Bronze-variant van de telefoon die Samsungs Russische tak had gelekt, maar dit keer zijn er ook foto's gelekt door een Youtuber genaamd 'Jimmy is Promo'.

We zien op de beelden dit keer een grijze en glanzende variant van de Note 20 Ultra. Hij heeft duidelijk een lichtere buiging van de schermranden in tegenstelling tot zijn voorganger. Daarnaast is er een beeld van de camera-opstelling te zien waar vier sensors zichtbaar zijn, en de onderste is duidelijk een periscoopcamera die mogelijk voor 5x optische zoom moet zorgen. Naast de 108 MP hoofdcamera en de groothoekcamera is er rechts onder de flits nog een vermoedelijke Time of Flight (ToF) sensor.

Beelden van de telefoon

Laserautofocus?

Boven die camera aan de rechterkant lijkt ook nog ruimte te zijn voor een laserautofocus, en eerder werd er al in geruchten gesproken over een verbeterde focus voor de telefoon. De Note 20 Ultra neemt namelijk grotendeels de camera-opstelling over van Samsungs Galaxy S20 Ultra, en die had van bij het begin problemen met de autofocus.

> Samsung Galaxy Note 20 Ultra: alles over camera

> Samsung Galaxy Note 20 Ultra: alles over de specificaties

Samsung gaat de Note 20 Ultra op 5 augustus tijdens een Unpacked-evenement aankondigen en naar verwachting zal de telefoon op 21 augustus in de winkels liggen. Wat denk jij van deze Note 20 Ultra? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
4500 mAh
6.9 inch - 1440 x 3088 px
256/512 GB
Exynos 990

Meer info

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
4500 mAh
6.9 inch - 1440 x 3088 px
256/512 GB
Exynos 990

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 20

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties