Samsung Galaxy Note 20 ontvangt Android 13 in Nederland

Samsung Galaxy Note 20 ontvangt Android 13 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung rolt nu Android 13 uit naar de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra. Naast de nieuwe Androidversie krijgen de telefoons ook de beveiligingsupdate van oktober.

Nieuw in One UI 5.0 en Android 13

Met One UI 5.0 stelt Samsung verbeteringen voor voor de interface van Galaxy-apparaten. Meldingen zijn beter afleesbaar en dat geldt ook voor de pop-up bij inkomende telefoontjes. Verder zijn er meer kleurthema's, eenvoudigere app-pictogrammen en er is een nieuw ontwerp voor de snelle instellingen. Samsung laat je daarnaast een video als achtergrond instellen en je kan widgets op elkaar stapelen zodat ze minder ruimte innemen op het startscherm. Dit is maar een greep uit het pakket aan verbeteringen met One UI 5.0.

In onderstaande artikelen lees je alles over Samsungs nieuwe softwareschil One UI 5.0 en over de features die Google introduceerde met Android 13.

Gerelateerde artikelen

Android 13 downloaden

De update wordt over-the-air naar de Galaxy Note 20-serie uitgerold en zodra ze binnen is, zie je een melding in de notificatiebalk. Je kan ook alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Naast One UI 5 ontvangen de telefoons tevens de beveiligingsupdate van oktober.

De Galaxy S22-serie kreeg van Samsung als eerste Android 13 in Nederland. Daarna volgde de Galaxy S21-serie, de Galaxy S20-serie de Galaxy A53 was gisteren aan de beurt voor een update. Krijg jij de update binnen op je Galaxy S20?Druk dan snel op updaten en laat het ons weten in de reacties wat je ervan vindt. Heb je een andere Samsungtelefoon en ben je benieuwd of deze ook in aanmerking komt voor Android 13? Bekijk hier Samsungs updateschema.

Bedankt voor de tips iedereen!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk