Samsung Galaxy Note 10: One UI 2.0 en Android 10-bèta van start

Samsung Galaxy Note 10: One UI 2.0 en Android 10-bèta van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung One UI 2.0

Elk jaar lanceert Samsung een bètaprogramma om een nieuwe Android-versie inclusief eigen schil op zijn vlaggenschepen te testen. Op 3 september kondigde Google Android 10 aan en deze nieuwe Androidversie is de basis voor het nieuwe bètaprogramma van Samsung. Op 12 oktober startte Samsung deze One UI 2.0-bèta met Android 10 als basis voor de voor de Samsung Galaxy S10-reeks en nu zijn de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus aan de beurt.

Volgens SamMobile is de eerste bèta-update voor de Note 10 gelijk aan de tweede bèta-update voor de Samsung Galaxy S10-reeks en komt tevens met de beveiligingsupdate van november.

Het Android 10 bètaprogramma met One UI 2.0 is bestemd voor mensen die woonachtig zijn in onder andere Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Zij kunnen in de Samsung Members-app op de melding tikken om het programma te activeren. Nederland behoort niet tot de deelnemende landen.

Samsung Galaxy Note 10

Uitrol stabiele versie

Google gaf gisteren aan dat Samsung eind dit jaar zijn eerste toestellen van een update naar de nieuwe Android 10-versie zal voorzien. De Galaxy S10-serie komt vermoedelijk als eerste aan bod. Hopelijk kunnen we de stabiele versie dan, net als vorig jaar, weer rondom kerst verwachten.

Google gaat daarnaast de levering van Android 10 verplicht stellen voor apparaten die na 31 januari 2020 op de markt komen. Als dit niet het geval is, komen ze niet in aanmerking voor een licentie voor het gebruik van diverse Google-apps en -diensten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk