Samsung Galaxy Note 10(+) ontvangt One UI 2.1 in Nederland

Samsung Galaxy Note 10(+) ontvangt One UI 2.1 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10 en One UI 2.1

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus werden eind vorig jaar geüpdatet van Android Pie naar Android 10 en na een aantal beveiligingsupdates krijgt dit vlaggenschip nu de volgende grote update in de vorm van One UI 2.1. Deze software van Samsung is ook gebaseerd op Android 10 en zagen we voor het eerst op de de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 Plus en de Samsung Galaxy S20 Ultra.

One UI 2.1 komt onder andere met een reeks nieuwe camera- en galerij-functies. Zo is er de Enkele opname (Single Take)-functie waarmee je gedurende 3 tot 10 seconden een filmpje maakt. Enkele opname selecteert vervolgens de beste plaatjes voor je. One UI 2.1 bevat tevens een pro-modus voor foto's en video's, Custom filters, Night Hyperlapse, en de verbeterde Nachtstand.

Samsung Galaxy S10 en Note 10+ met One UI 2.1

Daarnaast komt deze nieuwe softwareschil met een verbeterde Gallery, Quick Share, Music Share en Easy Share. Wil je meer weten over deze functies? Lees dan onze review van de Galaxy S20 Ultra.

Samsung One UI 2.1 custom filters

Update installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Samsung Galaxy Note 10 of Note 10 Plus binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Laat dat ons dan weten via dit e-mailadres.

Nu de Galaxy Note 10- en Galaxy S10-serie van de nieuwe One UI 2.1-software is voorzien, zijn de Galaxy S9- en Galaxy Note 9-serie aan de beurt. Wanneer deze telefoons de update krijgen, is helaas niet bekend.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk