Samsung Galaxy Note 10 heeft vreemde fout met de S Pen

Samsung Galaxy Note 10 heeft vreemde fout met de S Pen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een groep gebruikers van de Samsung Galaxy Note 10 hebben de afgelopen weken last van een vreemde fout in combinatie met de S Pen van hun telefoon. Er zijn heel regelmatig verbindingsproblemen, en dat komt mogelijk door een fout die meegelopen is in een software-update.

Samsung Galaxy Note 10-fout

Samsungs twee jaar oude toptoestel, de Note 10 vertoont problemen in combinatie met zijn S Pen. Het is een fout dat verschillende lezers aankaarten bij Sammobile, en erg vaak raakt de bluetooth-verbinding tussen de stylus en telefoon verbroken.

Gebruikers stellen dat de feiten al wekenlang aan de gang zijn en dat het vermoedelijk begonnen is na de komst van Samsungs beveiligingsupdate voor de maand maart, of die van april. De bluetooth-verbinding tussen de Note 10 en S Pen is belangrijk voor wie gebruik maakt van Air-acties. Dat zijn gestures die je met je stylus in de lucht maakt om zo snel toegang te krijgen tot functies van je telefoon. Veel gebruikers zetten de Air Gestures dan ook uit omwille van deze fout.

Samsung Galaxy Note 10 heeft vreemde fout met de S Pen

Heb jij er last van?

Het is niet bekend hoe breed dit probleem is verspreid. Op dit moment lijkt enkel de Galaxy Note 10 last te hebben van de fout, maar het is ook mogelijk dat andere Note-toestellen en tablets met S Pen met dit probleem te maken hebben. Kom jij geregeld verbindingsproblemen tegen met de S Pen op jouw Galaxy-toestel? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk