Samsung Galaxy Note 10 (Pro): heel veel nieuwe details opgedoken

Samsung Galaxy Note 10 (Pro): heel veel nieuwe details opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10 details

Youtuber Mrwhosetheboss heeft een video gepubliceerd met daarin behoorlijk wat details van de Samsung Galaxy Note 10.

Er zijn al wat details bekend over deze nieuwe phablet van Samsung. Zo zou het toestel net als zijn voorgangers gebaseerd zijn op de Galaxy S10-serie maar dan met betere specificaties. Daarnaast komen er meerdere modellen uit, waaronder een Samsung Galaxy Note 10 en grotere Note 10 Pro. Daarnaast verwacht met een 5G-versie van de Note 10 Pro. Ook gaan er geruchten over een kleinere variant, à la de S10e.

De Note 10 Pro, het topmodel in de serie, zou een 4500 mAh-accu krijgen en over snelladen beschikken. Welk vermogen er met het snelladen gemoeid is, is nog niet bekend maar het is in ieder geval meer de 25 watt. Misschien wordt het apparaat wel met 40 watt-oplader geleverd zoals de Huawei P30 Pro of een nog stevigere 50 watt-oplader waar de OPPO RX17 Pro mee opgeladen wordt. Samsung zou er in ieder geval druk mee bezig zijn.

[tds=6924]

Nieuwe camera-inkeping en achterzijde

Er zijn ook wat details over de camera-inkeping op de Note 10 opgedoken. Zo zou dit vlaggenschip maar een symmetrisch cameragat in het scherm hebben, dat wil zeggen in het midden. Daarnaast zou de achterkant een grote verandering bevatten. Dat zou een nieuwe gradiënt kleur zijn, of een nieuwe afwerking/materiaal. Misschien vindt de verandering op cameragebied plaats zoals de toevoeging van een Time of Flight (TOF) 3D-camera of een verbeterde zoomfunctie vergelijkbaar met OPPO's 10x zoom of Huawei's P30 Pro die tot 5 keer optisch kan inzoomen en tot 50 keer digitaal kan inzoomen.

Samsung Galaxy Note 10 camera-inkeping midden

Er gaan ook geruchten over een compleet knoploos ontwerp van de Note 10, geen fysieke knoppen dus. Ook zien we het jaarlijks terugkerende gerucht over de in de S Pen ingebouwde camera weer voorbijkomen. Misschien wordt dit trucje dit jaar wel werkelijkheid, waarschijnlijk. Het is technisch lastig om dit voor elkaar te krijgen.

De Youtuber somt alle specs van de Note 10 Pro nog een keer op en hoopt in dit vlaggenschip een verbeterde Exynos-chipset te zien aangezien de Exynos 9820 het toch op meerdere punten moet afleggen tegen de Snapdragon 855.

Samsung Galaxy Note 10 Pro specs

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk