Samsung Galaxy Note 10 (Plus) krijgt beveiligingsupdate maart 2020

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) krijgt beveiligingsupdate maart 2020

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10-update

Samsung heeft het jaar 2020 ambitieus ingezet als het op zijn beveiligingsupdates aankomt. Samsung-apparaten ontvingen in de maanden januari en februari eerder de laatste beveiligingspatch dan de Pixel-telefoons van Google. Ondank dat Google maandelijks meer details vrijgeeft over de kwetsbaarheden die verholpen zijn met elke update, krijgen fabrikanten de patch daarvoor al in handen, waardoor ze de update in principe eerder kunnen uitrollen dan Google.

Toch komt aan die reeks van Samsung nu een einde, want de eerste beveiligingsupdate van Samsung is nu de deur uit, nadat Google maandag de update van maart beschikbaar stelde voor Pixel-gebruikers. De Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10 Plus krijgen nu een Over The Air (OTA)-update binnen, dat meldt onze tipgever Henk aan Androidworld.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

De update bevat alleen de laatste beveiligingspatch en hij voegt verder geen nieuwe functies toe. Verder is hij 150,70 MB groot en hij heeft als versienummers N975FXXS3BTB9, N975FOXM3BTB9 en N975FXXS3BTB9. Voorlopig is de update enkel voor gebruikers van de Note 10-reeks, maar we verwachten dat andere telefoons snel zullen volgen.

Beveiligingsupdate installeren

Als je de update hebt ontvangen krijg je daarvan een melding, maar je kan ook handmatig naar updates zoeken. Ga naar 'Instellingen' > 'Toestel-info' > 'Updates handmatig downloaden'. Als jij de update hebt ontvangen, dan willen we dat graag van je horen. Stuur ons je screenshot van de update via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) - beveiligingsupdate maart

Bedankt voor de tip, Henk!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk