Samsung Galaxy Note 10 ontvangt Android 11 in Nederland

Samsung Galaxy Note 10 ontvangt Android 11 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het lijkt er steeds meer op dat Samsung bezig is met het veroveren van een plek in de top 3 van fabrikanten die het snelst Android 11 uitrollen. Na de uitrol van Android 11 voor de toptoestellen van dit jaar, zijn die van 2019 aan de beurt. De Vodafone branded Samsung Galaxy Note 10 is namelijk in Nederland aan de beurt voor een Android 11-update.

Update 7 januari: De Samsung Galaxy Note 10 krijgt ook een Android 11-update in België binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Update 19 januari: De Samsung Galaxy Note 10 [Vodafone] krijgt ook een Android 11-update in Nederland binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Update 25 januari: De Samsung Galaxy Note 10 krijgt ook een Android 11-update in Nederland binnen. De software kan via OTA-update en via Smart Switch geïnstalleerd worden. Bedankt Henk, KidCo1t, Matti!

Samsung Galaxy Note 10 krijgt Android 11

Android 11 is de nieuwste Androidversie van Google en heeft veel verbeteringen en nieuwe functies gekregen. Samsung heeft deze Androidversie vroegtijdig van Google ontvangen en heeft de software via verschillende bètaprogramma's aangepast op zijn eigen software, One UI 3.0. Samsung heeft onder andere in ‘nog meer eenvoud in zijn softwareschil aangebracht’. Bekijk ons overzicht met alle nieuwe functies in Samsungs One UI 3.0. In deze planning kun je zien wanneer andere Samsung-telefoons de update krijgen.

Samsung Galaxy Note 10 ontvangt Android 11 in Nederland

Er zijn inmiddels al veel Galaxy-telefoons van deze nieuwe software voorzien en nu zijn de Samsung Galaxy Note 10 en de Samsung Galaxy Note 10 Plus in Duitsland en België aan de beurt. Samsung voorziet overigens niet alleen zijn toptoestellen van Android 11, ook de Samsung Galaxy S10 Lite ontving eerder al geheel onverwachts een update in India en Spanje.

Uitrol Android 11 van start 

Android 11 komt nu dus binnen op de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus in Nederland. Kan jij de update via Smart Switch of via een OTA-update (Over-the-Air) downloaden? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Samsung Galaxy Note 10 ontvangt Android 11 in Nederland

Bedankt, Sven!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk