'Samsung Galaxy Note 10: dit zijn de eerste beelden van het vlaggenschip'

'Samsung Galaxy Note 10: dit zijn de eerste beelden van het vlaggenschip'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10 beelden

Samsungs Galaxy Note 10-reeks wordt op 7 augustus gelanceerd op een Galaxy Unpacked-evenement officieel aangekondigd. Voordat het zover is, zal er een en ander (bedoeld of onbedoeld) naar de media lekken, zo ook de onderstaande afbeeldingen. Het Duitse WinFuture heeft de beelden zojuist gepubliceerd en komen overeen met eerdere gelekte afbeeldingen. Dit zouden officiële marketingfoto's zijn van de Samsung Galaxy Note 10.

Dit jaar verwachten we niet één maar drie varianten van de Galaxy Note: de Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10 5G en de Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Afbeelding van de vermeende Samsung Galaxy Note 10

De drie telefoons hebben vermoedelijk afgeronde hoeken en een opvallende verticale camera-opstelling van drie lenzen in de linkerhoek in plaats van in het midden. De Pro-variant krijgt naast de hoofdcamera, telelens en groothoeklens nog een ToF-camera en laserautofocus. Van de hoofdcamera weten we al dat die mogelijk kan wisselen tussen drie diafragmagroottes.

Afbeelding van de vermeende Samsung Galaxy Note 10

Als we naar eerdere geruchten kijken, krijgt de Note 10 een 6,3 inch AMOLED-scherm en de Pro-variant een veel groter 6,75 inch scherm. De selfiecam zit in een inkeping in het midden van het scherm in plaats van in de rechterhoek zoals bij de S10-serie. Beide telefoons krijgen de Exynos 9820-processor van Samsung met een meer energie-efficiënt 7 nm bakproces en worden draadloos opgeladen via een 15 watt oplader en bedraad via een 25 watt snellader. De fysieke vingerafdrukscanner zal ingeruild worden voor een in-screen vingerafdrukscanner zoals we bij de S10-telefoons ook zien.

Afbeelding van de vermeende Samsung Galaxy Note 10

Het kleurverloop op de achterkant lijkt heel erg op de gradiënt-uitvoeringen van Huawei-telefoons en de P30 Pro in het bijzonder. Hierboven zie je de Galaxy Note 10 Silver die met een blauwe S Pen geleverd wordt.

Kijk jij uit naar deze telefoons? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk