Deze Samsung Galaxy Note 10-achtergronden omarmen de camera-inkeping

Deze Samsung Galaxy Note 10-achtergronden omarmen de camera-inkeping

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 10-achtergronden

Eerst verscheen de Galaxy S10-reeks met een kleine camera-inkeping in de rechterbovenhoek van het scherm en fans gingen al snel aan het ontwerpen om leuke achtergronden te maken in combinatie met het kleine schermgat. Nu zien we precies hetzelfde gebeuren, maar dan met de camera-inkeping van de Galaxy Note 10-reeks die dit keer in het midden staat.

Je vindt achtergronden onder andere op Reddit waar een subreddit is toegewijd aan achtergronden voor de Note 10 Plus en de Note 10. We zien achtergronden waar de selfiecamera dient als een oog voor tal van Disney-personages uit films zoals The Incredibles en Big Hero 6. We zien ook golfpiste met een hole opdagen, en een andere klassieker is een beeld van de aarde met de selfiecamera als maan. Hieronder vind je een overzicht van enkele leuke achtergronden die je kan downloaden.

Camera onder het scherm

De creatieve oplossingen voor achtergronden zijn erg leuk om te zien, maar op termijn worden ze een vergankelijk iets. Begin dit jaar raakte bekend dat Samsung oorspronkelijk voor de komst van de S10-reeks al had gepland om een selfiecamera onder het scherm te plaatsen, maar daar bleek de technologie nog niet helemaal klaar voor te zijn. De cameraprestaties van de frontcamera voldeden niet, maar tegen 2020 zullen we mogelijk de selfiecamera onder het scherm zien voor het volgende toestel van de S-reeks. OPPO heeft nu als zo'n selfiecamera voorgesteld.

Wat denk jij van de nieuwe achtergronden? Kijk jij uit naar een selfiecamera onder het scherm? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy S10 - Disney en Pixar Wallpapers

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk