'Samsung Galaxy M52 gelekt, krijgt 120 Hz scherm en 5G'

'Samsung Galaxy M52 gelekt, krijgt 120 Hz scherm en 5G'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De eerste renders van de Samsung Galaxy M52 zijn een feit. De M52 is een midrange apparaat die naar verwachting sterke specificaties krijgt in ruil voor zijn prijs. Denk aan een 120 Hz AMOLED-paneel en een Snapdragon 778G-processor.

Samsung Galaxy M52

Samsung werkt al een tijdje aan de Galaxy M52, en we kennen die reeks vanwege van zijn sterke prijs-kwaliteitsverhouding. De M52 is alvast op renders gelekt en de eerste specificaties wijzen op een toestel uit het (hoge) middensegment. De informatie is afkomstig van de geruchtenverspreider Ishan Agarwal.

  • Heerlijk scherm
  • Snelle prestaties
  • Camera is gemiddeld
  • Matig design
Bekijk meer specificaties

De M52 komt met een relatief groot 6,7 inch AMOLED-scherm dat een verversingssnelheid van 120 Hz heeft. Dat wil zeggen dat de telefoon in één seconde 120 keer het beeld vernieuwd, en het zorgt voor mooie animaties. Op basis van de renders zien we ook al dat de smartphone een kleine camera-inkeping heeft in het midden van het scherm.

'Samsung Galaxy M52 gelekt, krijgt 120 Hz scherm en 5G'

Snapdragon 778G

De smartphone verschijnt verder met de Snapdragon 778G, en we kennen die processor alvast van de Samsung Galaxy A52s. Dat is de krachtigere variant van de A52 die het merk deze zomer uitbracht. Dat betekent dat de M52 zal werken met het snellere 5G-internet. Standaard komt de telefoon ook met 8 GB RAM en 128 GB opslag, maar hij ruilt de monsteraccu van zijn voorganger wel om voor een 5.000 mAh exemplaar.

'Samsung Galaxy M52 gelekt, krijgt 120 Hz scherm en 5G'

Als we dan kijken naar de achterzijde, dan zien we dat de telefoon een soort van patroon van verticale ribbels heeft. We verwachten dat de behuizing van plastic wordt gemaakt. Het ontwerp van de cameramodule ziet er heel herkenbaar uit. Samsung gaat een 64 MP hoofdcamera gebruiken, een 12 MP groothoeksensor en een 5 MP dieptecamera. Aan de voorkant zit tot slot een 32 MP selfiecamera.

Gerelateerde artikelen

Het is nog niet bekend wanneer Samsung de Galaxy M52 zal voorstellen. Er wordt wel verwacht dat de smartphone zijn weg naar Europa zal vinden. Als hij niet officieel naar Nederland en België zou komen, da verwachten we wel dat hij via grijze import hier te koop zal zijn.

Samsung Galaxy M52 kopen
Samsung Galaxy M52 kopen
Samsung Galaxy M52 kopen

Samsung Galaxy M52 kopen

De Samsung Galaxy M52 heeft een 6,7 inch FHD+ sAMOLED+ scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon komt maar liefst vier camera's, een sterke processor, een grote accu en voldoende geheugen.

€ 379

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk