Samsung Galaxy M32 officieel: 64 MP camera, grote accu, kleine prijs

Samsung Galaxy M32 officieel: 64 MP camera, grote accu, kleine prijs

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft alle details gedeeld over zijn M32-budgettoestel. Hij heeft een grote 6000 mAh accu en valt ook op dankzij zijn cameraopstelling met vier lenzen, inclusief een 64 MP hoofdsensor. Het toestel is voorlopig alleen in India aangekondigd.

Samsung Galaxy M32

Samsung komt met een nieuw budgettoestel uit de Galaxy M-reeks die synoniem staat voor een betere prijs-kwaliteit en een focus op online-verkoop. De Galaxy M31s krijgt een opvolger die met een aantal interessante verbeteringen komt, dat weet Sammobile.

Allereerst blijft het AMOLED-scherm gelukkig behouden, ondanks de lage prijs van dit budgettoestel. Het gaat om een Full HD-paneel met een waterdruppelinkeping en een 90 Hz verversingssnelheid. Interessant is ook de relatief hoge piekhelderheid van 800 nits. Verder is de behuizing gemaakt van plastic en de telefoon heeft een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een 3,5 mm audiojack.

Samsung Galaxy M32 officieel: 64 MP camera, grote accu, kleine prijs

Enorme 6000 mAh accu

Samsung koos voor MediaTek als partner voor de chipset, en er kwam dus een Helio G80 in de M32, dat is een 2.0 GHz processor. Hij komt verder met 4 GB RAM en 64 GB opslag. Bijzonder aan dit toestel is de 6000 mAh accu die gebundeld komt met een 15 watt snellader. De telefoon biedt ook ondersteuning voor snelladen met een vermogen van 25 watt. Verder werkt de M32 werkt op Android 11 en Samsungs One UI 3.1.

Gerelateerde artikelen

Wat ook opvallend is aan deze nieuwe budgettelefoon van Samsung is de 64 MP hoofdsensor. Die komt gebundeld met een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP dieptecamera om portretfoto's te maken, en tot slot een 2 MP macrocamera.

Samsung Galaxy M32 officieel: 64 MP camera, grote accu, kleine prijs

Beschikbaarheid

Op dit moment is de Galaxy M32 enkel in India gelanceerd, maar het is wel mogelijk dat de telefoon ook buiten dat land opduikt en zo in Nederland en België terechtkomt. Omgerekend zou hij zo'n 193 euro kosten. We hebben Samsung om meer duidelijkheid gevraagd en passen dit artikel aan zodra we antwoord hebben.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk