Samsung Galaxy M31s: uitrol Android 11-update van start [Galaxy M21 en M31 ook]

Samsung Galaxy M31s: uitrol Android 11-update van start [Galaxy M21 en M31 ook]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsungs Galaxy M31s is de volgende telefoon in de rij die mag rekenen op Android 11. De telefoon ontvangt de update alvast in Rusland.

Update 11/02/2021: De Samsung Galaxy M21 (bedankt Johan!) en de Galaxy M31 worden nu in Nederland voorzien van Android 11. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy M31s Android 11 

Samsungs Galaxy S20-serie was de eerste toestelreeks die toegang kreeg tot Android 11, met daarbij Samsungs nieuwe softwarelaag, genaamd One UI 3.0. Inmiddels zijn er al vele Galaxy-telefoons van Android 11 voorzien en de Galaxy M31s is nu aan de beurt. Sammobile geeft aan dat de update nu in Rusland en Oekraïne wordt verspreid met versienummer M317FXXU2CUB1. De update komt tevens met de beveiligingsupdate van de maand februari. Europese eigenaren van de M31s zullen binnenkort ook een melding krijgen op hun telefoon. De Samsung M31 en M21 krijgen de update nu al binnen in Nederland.

Samsung Galaxy M31s: uitrol Android 11-update van start [Galaxy M21 en M31 ook]

De Samsung Galaxy M31s is een budgettelefoon met een 6000 mAh accu en een 25 watt snellader. Er is een 64 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera waarmee je foto's van dichtbij kan nemen en een een 5 MP dieptecamera. De camera aan de voorkant is een 32 MP exemplaar. De Galaxy M31s kost 299 euro bij Bol.com.

Nieuw in One UI 3.0

Er is nog geen officiële changelog voorhanden maar de nieuwe update komt hoogstwaarschijnlijk met de welbekende nieuwe Android 11-functies zoals eenmalige toestemmingen, automatische reset van machtigingen, chat-bubbels, een nieuw gespreksgedeelte en media-afspeelwidget in het notificatiecentrum. Daarnaast komt er een eenvoudigere bediening van slimme apparaten naar de telefoon. Bekijk ons overzicht met alle nieuwe functies in Samsungs One UI 3.0.

Deze update is Over-The-Air beschikbaar en moet als melding op je telefoon verschijnen. Je kan ook altijd handmatig controleren op updates. Heb jij deze update ontvangen? Laat het ons dan weten via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk