Samsung Galaxy M31s gelekt: 6 GB RAM en 6000 mAh accu

Samsung Galaxy M31s gelekt: 6 GB RAM en 6000 mAh accu

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy M31s

Samsung M-reeks staat voor betaalbare telefoons die toch zoveel mogelijk sterke specificaties in ruil geven, en je kan ze gerust beschouwen als Samsungs antwoord op de voordeligere Chinese toestellen uit het lage- en middensegment. Voorlopig heeft Samsung enkel de M31, M20 en M21 bij ons gelanceerd, hoewel er nog meer interessante toestellen in de reeks zijn.

Nu lijkt het erop dat de M31s, een opvolger van de M31, al voor de deur staat, en de gelekte informatie van geruchtenverspreider Ishan Agarwal wijst op een aantal opmerkelijke verbeteringen. Zo is er als eerste het scherm, dat nu kleinere randen heeft met een scherminkeping in het midden. Voorheen had de M31 een U-vormige inkeping. Het scherm is ook iets groter met een 6,5 inch formaat, ten opzichte van 6,4 inch bij de M31.

Beeld van de gelekte telefoon

Renders van de M31s

6000 mAh accu en 25 watt snelladen

Samsung gebruikt dit keer dezelfde Exynos 9611-processor, maar de chipset wordt wel bijgestaan met een stevige 6 GB RAM en 128 GB opslag. Volgens Agarwal komt er zelfs een model met 8 GB RAM en 256 GB opslag. Een ander opvallend aspect is de stevige 6000 mAh accu die weer aanwezig is en de 25 watt snellader die Samsung meelevert.

Als we naar de camera-opstelling kijken, dan zien we dit keer vier lenzen met een L-vorm. Er is een 64 MP hoofdcamera, gevolgd door een 12 MP groothoekcamera, een dieptecamera en een 5 MP macrocamera. Aan de voorkant komt dan weer een 32 MP selfiecamera.

Het is nog niet bekend of en wanneer we dit toestel mogen verwachten en ook de prijs is nog niet bekend. Wil jij graag meer toestellen zien uit de M-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk