Samsung Galaxy M02s officieel: Samsungs voordeligste telefoon [Update]

Samsung Galaxy M02s officieel: Samsungs voordeligste telefoon [Update]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft zijn goedkoopste smartphone op de markt gebracht. De Galaxy M02s heeft een groot scherm en accu en kost omgerekend 99 euro.

Update 14:00 uur: Samsung heeft aan onze redactie bevestigd dat de telefoon vooralsnog niet naar Nederland komt. We hebben dit artikel aangepast.

Samsung Galaxy M02s

Samsung liet maat weinig aan de verbeelding over toen het eerder deze week de eerste details deelde over de Galaxy M02s. Nu is de telefoon officieel in India gelanceerd, en het gaat om een budgettelefoon uit het laagste prijssegment, dat weet XDA Developers.

De M02s heeft als eerste een groot 6,5 inch-scherm met een waterdruppelinkeping. Het gaat om een LCD-paneel dat een resolutie heeft van 1560 x 720 pixels. verder heeft de smartphone een plastic behuizing en er is een plaats voor zowel een microSD-slot als een 3,5 mm audiojack. De telefoon heeft wel geen vingerafdrukscanner.

Prestaties en camera

We ontdekken nu eindelijk welke chipset met deze telefoon zal werken, en dat is de Snapdragon 450 die voor budgettoestellen is bedoeld. Samsung voorziet zijn smartphone ook van een ruime 3 GB of 4 GB RAM en respectievelijk 32 GB of 64 GB opslag. De M02s kan verder rekenen op een 5000 mAh accu en hij laadt op met een 15 watt oplader via micro-usb. De M02s werkt met Android 10.

Samsung Galaxy M02s officieel: Samsungs voordeligste telefoon [Update]

Daarnaast is deze budgettelefoon ook uitgerust met drie cameralenzen op de achterkant. Samsung gebruikt een 13 MP hoofdcamera gevolgd door een 2 Mp macrocamera en een 2 MP dieptecamera die je helpt om foto's te nemen met een onscherpe achtergrond. Vooraan zit tot slot een 5 MP selfiecamera.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Samsung gaat zijn M02s als eerste in India aanbieden. Het toestel verschijnt er in de kleuren zwart, blauw en rood en is beschikbaar vanaf een adviesprijs van omgerekend 99 euro. De telefoon komt vooralsnog niet naar Nederland, dat laat Samsung aan onze redactie weten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk