Samsung Galaxy M02s verschijnt op 7 januari met groot scherm en accu

Samsung Galaxy M02s verschijnt op 7 januari met groot scherm en accu

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung begint 2021 met een lancering van een budgettoestel: de Galaxy M02s. We weten al dat hij een groot 6,5 inch scherm heeft en een 5000 mAh accu, maar meer details volgen later deze week.

Samsung Galaxy M02s

Eind vorig jaar onthulde Samsung al meer details over zijn voordelige Galaxy A12 en de A02s, maar het bedrijf is nog niet klaar met het uitbrengen van voordelige smartphones. Dit keer is het de beurt aan de M-reeks, dat zijn Samsungs telefoons die inzetten op online verkoop en een goede prijs-kwaliteit. Samsung onthult de M02s, dat weet Sammobile.

Samsung Galaxy M02s verschijnt op 7 januari met groot scherm en accu

We komen helaas nog niet alles te weten over het toestel, want meer volgt nog op 7 januari, wanneer de echte lancering plaatsvindt. Op de website van Samsung zien we al wel dat de telefoon een 6,5 inch scherm krijgt met een HD-resolutie en een waterdruppelinkeping.

Zo'n relatief groot scherm vraagt ook om een grote accu en Samsung koos daarom voor een 5000 mAh exemplaar. Over de oplader is niets bekend, net als over de chipset, opslag, Android-versie en camera van deze smartphone. We weten al wel dat de M02s met 4 GB aan werkgeheugen verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Voorlopig kijken we dus uit naar de laatste details alvorens we een goed beeld kunnen vormen van de Galaxy M02s. De telefoon zou omgerekend 112 euro kosten, maar het valt ook nog af te wachten of hij ook naar Nederland en België komt.

Is jouw interesse voor de M02s al aangewakkerd of bekijk je liever eerst het volledige plaatje? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk