Samsung Galaxy J7+ wordt misschien tweede Samsungtoestel met dual-camera

Samsung Galaxy J7+ wordt misschien tweede Samsungtoestel met dual-camera

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Dual-camera's

Zoals wellicht bekend is de Galaxy Note 8 Samsungs eerste smartphone met twee camera's op de achterzijde. Met deze dubbele camera gaat Samsung andere fabrikanten achterna, die hun toestellen ook van een dergelijke set-up voorzien.

Het gebruik van twee camera's heeft veel voordelen. Zo kun je er achteraf mee focussen, door met de dubbele sensoren diepte vast te leggen. LG gebruikt weer een 'traditionele' smartphonecamera en een camera die is voorzien van een groothoeklens. Op deze manier kun je meer vastleggen op een foto. De Note 8 beschikt dus ook over twee camera's, beide van 12 megapixel en met optische beeldstabilisatie. De ene camera is ingericht als groothoeklens om een breder gebied te kunnen fotograferen. Met de tweede camera kun je optisch inzoomen. Dat wil zeggen dat objecten dichterbij getrokken worden zonder dat er kwaliteitsverlies is.

Nu is er een poster opgedoken van een Samsung-toestel uit de populaire J-serie. Deze afbeelding zou duiden op een plus-versie van het duurste model in de J-serie, de Samsung Galaxy J7+. Deze promo-afbeelding laat verder niet veel kwijt over het vermoedelijke toestel. Er wordt wel gerept over mogelijke specificaties als een 5.5 inch Super Amoled-scherm, een Exynos 7870-chipset met acht kernen, een 3.000 mAh-accu, 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Ook zou de fysieke Bixby-knop aanwezig zijn.

Samsung heeft in juni drie nieuwe toestellen in de J-serie onthuld. Dit zijn de Samsung Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017), die allen een prima prijs/kwaliteit-verhouding bieden. De Galaxy J3 (2017) is inmiddels verkrijgbaar voor 219 euro, de Galaxy J5 (2017) kost 279 euro en de Galaxy J7 gaat voor 339 euro over de toonbank.

Zowel de Galaxy J7 van 2016 als die van 2017 zijn hier verkrijgbaar. De kans dat de plus-variant ook deze kant op komt, is aanwezig.

Via: GalaxyClub

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk