Samsung Galaxy Fold ligt op 3 mei in de winkels voor 2020 euro

Samsung Galaxy Fold ligt op 3 mei in de winkels voor 2020 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold is Samsungs eerste vouwbare telefoon waar jaren van ontwikkeling aan vooraf gingen. Deze vouwbare telefoon heeft over twee schermen. Er is een klein 4,6 inch scherm met grote schermranden aan de voorzijde en als je het de Fold opent, is er vervolgens een 7,3 inch Infinity Flex Display te zien. De Galaxy Fold vouwt open als een boek en sluit met een klik zodat het gemakkelijk in je jas- of broekzak stopt.

Foto van de Samsung Galaxy Fold

Om dit te bereiken, ontwikkelde Samsung een geavanceerd scharnier met meerdere tandwielen. Dit systeem is ondergebracht in een verborgen behuizing voor een naadloze en elegante uitstraling. De Samsung Galaxy Fold is volledig beschermd met Gorilla Glass 6. Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland legt uit: “De Samsung Galaxy Fold is het resultaat van 10 jaar onderzoek en betekent een absolute doorbraak in de manier waarop wij smartphones gebruiken. We bouwen voort op onze prachtige displaytechnologie en maken het mogelijk om te genieten van alle voordelen van grote schermen, terwijl het toestel nog steeds in je broekzak past.”

Samsung Galaxy Fold kopen

De Samsung Galaxy Fold is vanaf 3 mei verkrijgbaar bij KPN, T-Mobile, Vodafone en via de Samsung-website voor een verkoopadviesprijs vanaf € 2.020,-. Men kan kiezen uit verschillende kleuren waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue.

Alle klanten van deze vouwbare telefoon krijgen een set Galaxy Buds-oordopjes ter waarde van € 149, een kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade in het eerste jaar cadeau.

Samsung Galaxy Fold

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk