'Samsung Galaxy Fold komt toch naar Nederland'

'Samsung Galaxy Fold komt toch naar Nederland'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Fold problemen

De Samsung Galaxy Fold is op het Mobile World Congress in februari aangekondigd als Samsungs eerste vouwbare telefoon met een 7,3 inch Infinity Flex Display. Dit flexibele display kan je dichtvouwen tot een compacte versie met een klein scherm of openvouwen om op een groter schermoppervlak te browsen, video's te bekijken of digitale tijdschriften te lezen.

In april stuurde Samsung de eerste reviewexemplaren van de Fold naar de pers om de foldable te testen maar na een paar dagen moesten de testers constateren dat de telefoons kapot waren. Ze dachten namelijk dat de plastic laag die het scherm beschermt, een plastic screenprotector was en haalden deze eraf.

Zo'n zes maanden na de lancering was Samsung dan eindelijk klaar met het aanbrengen van de verbeteringen aan het apparaat en lanceerde de Galaxy Fold opnieuw in thuisland Korea en daarna in Frankrijk, Duitsland, Singapore, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Samsung Nederland heeft ons destijds laten weten dat de Galaxy Fold vanwege de beperkte beschikbaarheid niet naar Nederland komt.

Samsung Galaxy Fold

Toch naar Nederland

Nu meldt SamMobile dat Samsung zijn Galaxy Fold toch in Nederland gaat uitbrengen. Geïnteresseerden hoeven dan dus niet meer naar andere landen uit te wijken. Wij hebben Samsung gevraagd of deze informatie klopt en zullen dit artikel aanpassen zodra we antwoord hebben.

Samsung zou wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren van de Fold hebben verkocht en zou hierom de productie van zijn vouwbare schermen hebben opgeschroefd. Een opvolger van de Samsung Galaxy Fold zou ook al op de tekentafel liggen. Deze telefoon moet een groter publiek aanspreken en zou goedkoper zijn.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk