Samsung Galaxy A9 Pro officieel: 4GB werkgeheugen en 5000mAh-accu

Samsung Galaxy A9 Pro officieel: 4GB werkgeheugen en 5000mAh-accu

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A9 Pro

In vergelijking met de normale A9 zien we dus onder andere 1GB meer werkgeheugen en ook het opslaggeheugen is twee keer zo groot geworden. Daarnaast is de resolutie van de camera op de achterkant verhoogd, want dat was bij de eerste A9 iets lager met 13 megapixels. Specificaties van onder andere de 4G-banden en ondersteuning daarvoor zijn nog niet te vinden, dus het is nog niet te zeggen of deze telefoon volledig en op alle 4G-netwerken in Nederland en België te gebruiken is.

Beschikbaarheid

De A9 Pro heeft een prijs gekregen van omgerekend € 477 en zal binnenkort in de Chinese schappen liggen in de kleuren wit, roze en roségoud. Hier in Europa worden wel andere devices uit de Galaxy A-lijn verkocht, maar die zijn een stuk kleiner en bevatten minder krachtige hardware. De 6 inch Galaxy A9 is hier ook niet (officieel) te koop, dus het ligt in de lijn der verwachting dat, dat ook niet het geval zal zijn met de Pro-variant.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk