'Samsung Galaxy A82 in de maak, met uitschuifbare camera?'

'Samsung Galaxy A82 in de maak, met uitschuifbare camera?'

Samsung werkt aan een opvolger voor de Galaxy A80 uit 2019, en die telefoon staat bekend om zijn randloos scherm in combinatie met een uitschuifbare camera. Het is nog de vraag of we dat opnieuw kunnen verwachten.

Samsung Galaxy A82

Twee jaar geleden bracht Samsung een bijzondere telefoon op de markt. De Galaxy A80 was een telefoon die net onder de Galaxy S10-reeks was geprijsd en kwam met een volledig randloos scherm. Dat speelde het bedrijf klaar aan de hand van een gemotoriseerde cameramodule die kon roteren om dan als selfiecamera te dienen.

Vorig jaar kreeg de A80 geen opvolger, maar wie denkt dat Samsung deze reeks heeft begraven, kan weleens bedrogen uitkomen. GalaxyClub weet namelijk dat een opvolger, een Galaxy A82, in de maak is. Het zou opnieuw gaan om een smartphone uit het hoge middensegment, en uiteraard werkt deze telefoon ook met 5G.

Met uitschuifbare camera?

Nu moeten we je wel meteen teleurstellen, want veel meer is over deze smartphone nog niet bekend. We weten zelfs niet of Samsung het bijzondere idee van de uitschuifcamera opnieuw zal toepassen, al hebben we een vermoeden van niet. Samsung heeft geen smartphones met de uitschuifbare camera meer uitgebracht, en naast ASUS zijn er ook geen belangrijke concurrenten die het concept overnemen.

De vraag is ook welke chipset deze aankomende Galaxy-telefoon zal gebruiken. Rekening houdend met het prijssegment lijkt de nieuwe Snapdragon 870 een kanshebber, en ook de Dimensity 1200 lijkt een logische keuze voor telefoons die zich net onder het premium prijssegment bevinden. Al blijft het voorlopig nog afwachten op meer informatie.

Wist je trouwens dat er ook al meer bekend was over de aankomende Galaxy A72 en de Galaxy A52? Wat zou jij graag in de A82 zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties