Samsung Galaxy A7 officieel: met 6,3mm dunste Samsung-smartphone ooit

Samsung Galaxy A7 officieel: met 6,3mm dunste Samsung-smartphone ooit

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A7

In navolging van de eerdere toestellen die zijn gepresenteerd in de Galaxy A-serie, de Galaxy A3 en Galaxy A5 is nu ook de Galaxy A7 eindelijk ten tonele verschenen schrijft SoyaCinau. Dat het toestel als grootste, duurste en meest krachtige toestel in de A-serie zou verschijnen was al duidelijk, maar het was gewoonweg nog wachten op officiële informatie.

Lees ook: Brochure toont foto's en specificaties Galaxy A7 en Grand Max

Specificaties

De Galaxy A7 is uitgerust met een 5,5 inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels, bevat een metalen behuizing, weegt 133 gram en meet 150,9x75,9x6,3mm. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en de Snapdragon 615-chipset is de door Samsung gekozen processor, een 64bit octacore-processor geklokt op maximaal 1,5GHz. 2GB werkgeheugen en 16GB uitbreidbaar intern geheugen zijn ook in het toestel te vinden. Foto's worden geschoten in een resolutie van 12 megapixels, terwijl de frontcam een 5 megapixel-exemplaar is. Het toestel komt in verschillende kleuren op de markt, bevat WiFi, GPS, Bluetooth en LTE en wordt uitgeleverd met Android 4.4.4 KitKat.

Beschikbaarheid

De Galaxy A7 komt vast en zeker ook naar Europa, maar vooralsnog is daar geen informatie over beschikbaar. De Galaxy A3 en A5 zijn inmiddels wel te koop voor respectievelijk zo'n € 300 en € 390 euro bij verschillende webshops. Het toestel is nu alleen nog officieel te verkrijgen in Maleisië voor een prijs van omgerekend € 350.

Bron: SoyaCinau

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk