'Samsung Galaxy A54 en A34 komen in deze opvallende kleuren'

'Samsung Galaxy A54 en A34 komen in deze opvallende kleuren'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn beelden opgedoken van de Samsung Galaxy A54 en de Galaxy A34. Op deze beelden zien we de smartphones in volle glorie in enkele opvallende kleuren. Naast een 'gewone' zwarte kleur komt er namelijk ook een paarse, gele en parelmoer-versie van de telefoons op de markt.

Paarse en gele Galaxy-toestellen

Winfuture meldt dat er marketingbeelden van de aankomende Galaxy A54 en A34 zijn opgedoken. De website heeft ze gedeeld en hierdoor kunnen we zien in welke kleuren de beide smartphones op de markt gaan komen. En deze zijn opvallend te noemen. De Galaxy A54 lijkt namelijk in een gele en in een Koninklijk blauwe versie te komen. Voor de mensen die niet van deze kleuren houden, komt er ook 'gewoon' een zwarte en witte variant op de markt.

De Samsung Galaxy A34 deelt dezelfde kleuren als zijn duurdere broer. In tegenstelling tot de witte variant, is de A34 in een parelmoerachtige tint te krijgen. Deze kleur zal daarbij steeds van tint veranderen, afhankelijk van hoe het licht op de achterkant weerkaatst. Hiermee lijkt deze versie qua kleur en overgang erg veel op de Aura Glow-versie van Galaxy Note 10(+) uit 2019. De gele- en paarse-versie van de A34 lijken daarbij net iets donker te zijn dan de meer subtiele tinten van de A54-toestellen. De afbeeldingen van beide smartphones zie je hieronder.

Marketingbeelden Galaxy A54 en Galaxy A34. Beeld: Winfuture

Specificaties 

Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy A54 een 6,4' inch AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon zal daarbij draaien op de Exynos 12380-chip van Samsung zelf en beschikken over een 5.000 mAh accu die met 25W kan worden opgeladen. De drie camera's op de achterkant van de smartphone zijn een 50 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoeklens en een 5 MP macrocamera.

De Galaxy A34 krijgt waarschijnlijk een 6,6' inch AMOLED-paneel. Ook dit beeldscherm krijgt een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit zal betekenen dat het scherm vloeiender is dan zijn voorganger, de Galaxy A33. Deze telefoon had namelijk een beeldscherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Het toestel draait naar alle waarschijnlijkheid verder op een MediaTek-processor. De camera's zijn dezelfde als op de A54. Alleen de hoofdcamera heeft een sensor met 48 MP. Beide smartphones worden aankomende maart aangekondigd.

Wat vind jij van de kleuren van de Galaxy A54 en A34? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk