Samsung Galaxy A53-specificaties gelekt op Google Play Console

Samsung Galaxy A53-specificaties gelekt op Google Play Console

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De specificaties van de Galaxy A53 zijn verschenen op Googles Play Console en dat maakt dat dit betrouwbare informatie is. Het apparaat komt met met een Exnos 1200-processor. We bespreken de gelekte specificaties.

Samsung Galaxy A53-specificaties gelekt

Hoewel we als smartphoneliefhebbers geneigd zijn om veel naar de Galaxy S-vlaggenschepen te kijken, moeten we soms grootste verkoopkanonnen eerder in de goedkopere A-reeks zoeken. De Galaxy A50, A51 en A52 zijn in het bijzonder de koplopers voor Samsung en nu is er betrouwbare informatie gelekt over de aankomende Galaxy A53.

Het gaat om specificaties die zijn verschenen op de Google Play Console, een platform voor ontwikkelaars. Eerder verscheen er ook al informatie over de goedkopere Galaxy A33, maar nu is de A53 aan de beurt, dat merkte MySmartPrice op. Net als die A33 komt de Galaxy A53 met de Exynos 1200-processor. Dat is een chipset van Samsung-makelij die 5G ondersteunt en een kloksnelheid heeft van 2,4 GHz.

Verder krijgen we nog te zien dat de telefoon werkt met 8 GB RAM en dat de telefoon zal werken met Android 12 en de One UI 4.0-softwareschil van Samsung. Het scherm is opnieuw een 6,52 inch Full HD-paneel met een verversingssnelheid van 120Hz. De camera is ook alvast gelekt: Samsung gaat aan de slag met een 64 MP hoofdsensor, een 12 MP groothoekcamera en twee 5 MP sensors. De accu is ditmaal een groter 5000 mAh exemplaar dat kan opladen met een 25W snellader.

Renders als onderdeel van de Play Console-pagina

Renders als onderdeel van de Play Console-pagina

Meer over de Galaxy A-reeks in 2022

Dit zijn alle specificaties die op de Google Play Console zijn verschenen samen met bovenstaande renders. De voorbije weken is natuurlijk nog veel gelekt over de Galaxy A53 vanuit andere bronnen en hetzelfde geldt voor de Galaxy A73 en A33. Je ontdekt via onderstaande links alles wat we al weten:

Het is nog niet bekend wanneer deze middenklassers officieel worden voorgesteld. Samsung houdt op 27 februari tijdens het Mobile World Congress een lanceringsevenement, maar het is niet duidelijk of het merk dan telefoons zal aankondigen. Ben jij benieuwd naar de Galaxy A-telefoons? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk