Samsung Galaxy A52s ontvangt One UI 5.1 en beveiligingsupdate van maart

Samsung Galaxy A52s ontvangt One UI 5.1 en beveiligingsupdate van maart

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy A52s krijgt nu de de One UI 5.1-update, ofwel de nieuwe software van de Galaxy S23. Er zijn nieuwe camerafuncties, handigheden voor Spotify-gebruikers en nog veel meer nieuwe functies. We sommen het voor je op.

Samsung Galaxy A52s krijgt One UI 5.1 uit

Als je eigenaar van de Samsung Galaxy A52s bent, dan kun je vanaf nu de One UI 5.1-update verwachten. De update wordt op dit moment uitgerold in Nederland en België, dat melden meerdere lezers van Androidworld aan onze redactie. Met de One UI 5.1-update krijg je een pakket aan nieuwe functies die op de nieuwe Galaxy S23-serie zitten

De update heeft als firmwareversie A528BXXU2EWC1 en daarin zit tevens de beveiligingsupdate van maart. Hieronder sommen we een paar verbeteringen op die met deze nieuwe versie beschikbaar zijn.

Camera en galerij

  • Kleurenfilters voor selfies: toegankelijk via de nieuwe 'Effecten'-knop van de camera-app.
  • Expert Raw: speciale camerafuncties RAW-fotografie, te vinden in het Meer-tabblad van de camera-app -> Lees er hier meer over.

Multitasken

  • Appvensters minimaliseren of in volledig scherm weergeven: werkt met een nieuw gebaar, door de vensters in een hoek te verslepen.
  • Gesplitst scherm: je telefoon beveelt in het gesplitst scherm nu je meest gebruikte apps aan.

Weer

  • Nieuwe interface: nieuwe indeling van de weerapp die belangrijke info eerst toont.
  • Regengrafiek met verwachte neerslag per uur.

Samsung Internet

  • Browse verder op een ander Galaxy-apparaat met de pagina waar je was gebleven.
  • Verbeterde zoekfunctie: herkent de namen van tabbladgroepen en heeft geen last van spelfouten als zoekterm.

Gerelateerde artikelen

Je Samsung updaten

Je kan de update in een melding op je telefoon zien verschijnen. Tik erop om je telefoon bij te werken. Je kan ook handmatig controleren op updates. Dat werkt via: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Heb jij de update ontvangen? Laat het ons weten in de reacties.

Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G

De Samsung Galaxy A52s krijgt hele mooie specificaties van Samsung voor een hele interessante adviesprijs. Deze telefoon draait op de nieuwe Snapdragon 778G-chipset en beschikt over een 6,5 inch FHD+ Super AMOLED-scherm inclusief 120 Hz verversingssnelheid.

€ 398

Winkelen op:

Bedank Liesbeth en A.C. Stins!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk