'Samsung Galaxy A52s komt naar Europa: dit mag je verwachten'

'Samsung Galaxy A52s komt naar Europa: dit mag je verwachten'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy A52s is op komst, een krachtigere variant van de Galaxy A52 5G. Het toestel gebruikt een Snapdragon 778G, een krachtigere chipset met 5G. Hij zal zo'n 449 euro kosten maar het is nog niet bekend wanneer hij precies verschijnt.

Samsung Galaxy A52s

Samsung gaat een nieuwe variant van de Galaxy A52-reeks lanceren. Na de Galaxy A52 en de A52 5G zit er nu een Galaxy A52s aan te komen. We weten alvast dat het gaat om een krachtigere versie van de A52 5G die eveneens het snelle internet ondersteunt.

De geruchtenverspreider Ishan Agarwal deelt de eerste informatie over de A52s op 91Mobiles. Ditmaal gaat Samsung aan de slag met de Qualcomm Snapdragon 778G, en die is sneller dan de Snapdragon 750G uit de Galaxy A52 5G. Het is dezelfde chipset die gebruikt wordt in de Honor 50 Pro.

De telefoon wordt bijgestaan met 8 GB RAM en 128 GB opslag, maar er zouden ook andere modellen kunnen zijn bij de lancering. Het apparaat zal 449 euro kosten, maar we weten nog niet wanneer hij precies gelanceerd wordt. Meer info is over dit toestel voorlopig nog niet bekend.

De Galaxy A52 in alle kleurenvarianten

De Galaxy A52 in alle kleurenvarianten

De Galaxy A52 5G

De Galaxy A52 5G is Samsungs midrange telefoon. Het apparaat heeft een uitstekend 6,5 inch AMOLED-scherm met een hoge helderheid en de behuizing is IP68-waterdicht. Verder pakt de telefoon ook uit met een veelzijdige cameraopstelling met een 64 MP hoofdcamera in de hoofdrol; De telefoon heeft verder een 12 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera en een 5 MP dieptecamera. Je kan alles over de A52 5G lezen in onze uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

Ben jij geïnteresseerd in een krachtigere versie van deze telefoon, of denk je misschien dat de Galaxy A72 die rol al goed invult? Wat wil jij graag zien in de Galaxy A52s? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk